Nytt: bilagor till dina offerter!

31 mars 2017, 09:24

Under mars släppte vi äntligen den efterlängtade förbättringen i Yoddla, som möjliggör att skapa, spara och lägga till bilagor till dina offerter och fakturor. Med ett enkelt knapptryck kommer du nu att kunna bifoga dokument som ska skickas ut tillsammans med offerten eller fakturan, så som allmänna villkor, orderspecifikationer, förtydligad information eller annat som behöver följa med. Självklart behåller vi fritextfälten på både offerter och fakturor.

Effektivare arbetsflöde

Inte bara är det effektivare för dig som ofta skriver offerter och behöver få med sådant som era särskilda villkor, detaljerad information, orderspecifikationer eller annat. Det gör det dessutom säkrare i den mån att du minimerar risken för att ge olika information till olika kunder, vilket kan hända när du istället försöker formulera sådant som villkor och specifikationer på fri hand i dina mailkonversationer. Med samma bilaga till alla offerter så kan du känna dig trygg i att informationen är enhetlig, oavsett mottagare – och risken för missförstånd eller förlorad information minimeras.

Spara dokumenten digitalt – skicka offerter när som helst

Kanske har du ett antal vanliga dokument som du ofta skickar med dina offerter eller fakturor? Nu kan du ladda upp dem i ditt bibliotek i Yoddla. På så sätt blir det enkelt för dig att bara bifoga dessa tillsammans med din offert eller faktura. I och med att de lagras digitalt så kan du komma åt dessa oavsett vart du är, vilket underlättar och påskyndar det utgående flödet av dina offerter och fakturor. Du kan skriva och skicka offerter vart du än är, istället för att vara begränsad till kontorets server eller din interna mapp på jobbdatorn.
Gör ditt företagande ännu lite enklare med hjälp av Yoddla!