Om oss

Hur kom yoddla till?

Det är konstigt. Tekniken går framåt varje dag, de tekniska möjligheterna blir allt större och vi vet allt mer om hur man bygger interaktionsvänlig design för att underlätta vid själva mötespunkten mellan tekniken och människan. Trots det så verkar utvecklingen av många affärsstödssystem ha stått stilla sedan 90-talet.

Det finns bra CRM (Customer Relationship Management), med bra design och tydliga funktioner. Problemet är bara att de är just CRM - det finns ingen vidare koppling mot fakturering, eller ens offerering (de flesta är dessutom amerikanska och med funktionalitet därefter). Yoddla är resultatet av frustration och vånda. Det fanns helt enkelt inte ett affärsstöd som gjorde allt vi ville att det skulle göra. Så vi byggde ett eget.

VILKA ÄR VI?

Yoddla AB ägs och drivs idag av tre entreprenörer: Jonas Grenfeldt, Krister Persson och Andreas Bergman. Jonas och Krister driver tillsammans också kommunikationsbyrån Panang Kommunikation AB i Falun. Andreas Bergman arbetar som projektledare på GleSYS AB.

Tillsammans med personalen på Panang, och ett mycket kompetent nätverk av leverantörer, har vi byggt upp Yoddla till en verklig utmanare på den svenska marknaden vilket vi givetvis är mycket stolta över, men självklart tänker vi längre än så. Målet är att förändra, förbättra och förenkla förutsättningarna för företag och företagare över hela världen, för vi vet att framgångsrikt entreprenörskap är nyckeln till sund tillväxt.

Vår historia

Yoddla skapades först med målet att förenkla och effektivisera de vanligaste processerna på en mindre byrå, och samla de olika mjukvaror och onlinetjänster som användes på ett och samma ställe. Systemet blev så bra att vi bedömde att det fanns potential att lansera det som en fristående tjänst, och 2014 knoppades Yoddla AB av från Panang Kommunikation AB. Delägaren och medgrundaren Andreas Bergman togs in för att lösa distribution, hosting och betallösningar.

Sommaren 2014 såg Yoddla äntligen dagens ljus, och vi är fortfarande bara i början av vår resa. Som utmanare till de stora drakarna har vi enkelhet och pris som våra främsta fördelar men vårt hemliga vapen är du - du som bryr dig tillräckligt för att ge oss feedback, hjälper oss att bli bättre, kräver leverans av oss, håller oss på tårna, rekommenderar oss till dina vänner och känner att du faktiskt får lite mer gjort varje dag tack vare Yoddla. Du är den verkliga hjälten i vår saga och från oss till dig, ett stort och ärligt tack! Vi har bara börjat...

Vår affärsidé

Vad är Yoddla? Yoddla är förenkling. Vår idé är helt enkelt att erbjuda ett riktigt prisvärt alternativ till dig som idag sitter med långa excellistor och ringer, för att sen använda excelmallar till orderbekräftelser och fakturor. Till dig som idag sitter med ett affärssystem där du använder kanske tio av de hundra knappar och menyval som du har tillgång till och betalar för. Till dig som har ett litet till medelstort tjänsteföretag (eller säljer produkter mot faktura) och behöver ett system att växa i.

Yoddla erbjuder inte bokföring - vi tror att du låter en bokföringsbyrå sköta det eller har koll på det själv (vi erbjuder dock koppling till Billogram och Fortnox, och förhoppningsvis också till Visma snart). Det är heller inte ett optimalt system om du har en verksamhet med mängder av transaktioner varje dag, t.ex. en butik.

Systemet används av allt från säljbolag, byråer och konsulter till hantverkare, föreningar och familjeföretag. Testa gratis i 45 dagar utan köpkrav och se om det är något för dig!

VÅRAT SAMHÄLLSANSVAR

Yoddla verkar, liksom alla företag, i en social kontext och för oss är det självklart att ta ansvar för hur vi driver vårt företag och påverkar vår omvärld. Alla som har möjligheten att göra skillnad, har också ett ansvar att försöka! Vi lovar att:

  • All vår el, från server till kontorsbelysning, är miljövänligt producerad och att vi ständigt arbetar med att sänka vår energiförbrukning.
  • När vi måste resa så gör vi det med tåg så långt vi kan.
  • All representation är köttfri.
  • Vi kommer alltid att erbjuda marknadsmässiga löner och villkor till våra anställda.

Vad väntar du på?

Testa Yoddla gratis i 45 dagar. Därefter betalar du bara per användare med kort eller faktura utan bindningstider.

DET LÅTER BRA! Nej, jag ogillar enkelhet
Betala säkert med kort eller faktura
  • Betala med Mastercard
  • Betala med Visa
  • Betala med AmEx
  • Alla anslutningar är krypterade
Copyright © 2019 Yoddla AB