Vad är Yoddla?

Yoddla är ett webbaserat affärsstöd med enkelheten i fokus. Hela systemet är flödesbaserat så att du enkelt kan följa dina kunder från lead till faktura. Yoddla förenklar företagande utan att kosta skjortan. Krångla mindre, betala mindre, få mer gjort. Så enkelt är det faktiskt.

Översikt av yoddla crm
CRM

Jobba på era villkor

Vi vet att alla företag jobbar lite olika. Och hellre än att tvinga er att arbeta på ett visst sätt har vi byggt ett system som låter dig kontrollera arbetsflödet. Skapa era egna CRM-taggar, styr vem som har tillgång till vad, välj profilfärg på fakturor och koppla ihop Yoddla med andra system. Gör Yoddla till ert, helt enkelt.

Inställningar

FÖRDJUPA KUNDRELATIONERNA

Med lättfiltrerade och intuitiva kundlistor har du alltid koll på era kunder. Självklart kan du ta med era kunder från tidigare system och importera dem i Yoddla. I kundkortet får du en överblick över er relation, med allt från tidigare ordrar och konversationer, till kontaktuppgifter och kontaktpersoner.

Inställningar

PROJEKTSTYR MED KANBAN

Kanban är en vedertagen projektmetod som skapar översikt och gör det lätt att hantera flera projekt samtidigt. Döp era egna kolumner och flytta projektkorten mellan dem allteftersom projektet framskrider. Självklart kan du skapa deluppgifter och tilldela dem till medlemmar i projektgruppen.

Inställningar

TIDRAPPORTERA FÖR BÄTTRE KOLL

Att tidrapportera är enkelt i Yoddla. Välj kund, välj projekt, välj vad du gjort och när. Du kan också lägga till externa noteringar som syns på fakturan, och interna noteringar som bara är tillgängliga för er. Välj sedan själv om, och vilka, tider du vill flytta med in på fakturan.

Inställningar

SKAPA SNYGGA RAPPORTER

Få översikt och insikt i hur ditt företag mår med färdiga rapportmallar för försäljning och projekt. Se vilka säljare som presterar och till vilka ordervärden, och håll koll så att projekten håller sig inom tilldelade tidsramar.

Inställningar

KOPPLA IHOP YODDLA

Med färdiga kopplingar till verktyg som Allabolag och Billogram går det snabbt och lätt att sluta cirkeln och få in allt du behöver på ett ställe. Självklart kan du också koppla kalendern i Yoddla till din nuvarande kalender.

Funktioner

 • Kontrollpanel
  Kontrollpanel
  Skräddarsy kontrollpanelen efter dina behov.
 • Tidrapportering
  Tidrapportering
  Koppla tidrapporter till ordrar och kunder.
 • Kundregister
  Kundregister
  Fördjupa relationerna med våra avancerade kundkort.
 • CRM
  CRM
  Skapa leads och följ dem över säljtavlan till avslut.
 • Offerter & Fakturor
  Offerter & Fakturor
  Samla alla ordrar på ett och samma ställe
 • Rapporter
  Rapporter
  Få ut viktig statistik för bättre beslut och fler affärer.

Vad väntar du på?

Testa Yoddla gratis i 45 dagar. Därefter betalar du bara per användare med kort eller faktura utan bindningstider.

DET LÅTER BRA! Nej, jag ogillar enkelhet
Betala säkert med kort eller faktura
 • Betala med Mastercard
 • Betala med Visa
 • Betala med AmEx
 • Alla anslutningar är krypterade
Copyright © 2019 Yoddla AB